Τι Κάνουμε

Η Μ&Μ Gas δραστηριοποιείται στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου κυρίως στην ελληνική αγορά, μέσω μεταφοράς φορτίων υγροποιημένου φυσικού αερίου αλλά και μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω αγωγού, με δυνατότητα εξαγωγικής δραστηριότητας.

Η Μ&Μ Gas παρέχει στους πελάτες της:

  • ασφαλή και ανταγωνιστική προμήθεια φυσικού αερίου,
  • δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω της συμμετοχή της στο διεθνές εμπόριο φυσικού αερίου και
  • δημιουργία ευκαιριών για νέες δραστηριότητες (CNG, small scale LNG).

Επιπλέον της κύριας δραστηριότητάς της, η Μ&Μ Gas είναι σε θέση να αναλαμβάνει την κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση  εγκαταστάσεων, αγωγών μεταφοράς και δικτύων φυσικού αερίου αλλά και άλλων σχετικών υποδομών, καθώς και να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διοίκησης έργου στους σχετικούς τομείς.

Διαθέτοντας βαθιά γνώσης του κλάδο του φυσικού αερίου και σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο αλλά και την κατανόηση του νομικού και χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος του κλάδου, η Μ&Μ Gas παρέχει υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών της.

Αξιοποιώντας τα δίκτυα και τις συνεργασίες που διαθέτει σήμερα η Μ&Μ Gas και διευρύνοντάς τα συνεχώς με την ανάπτυξη νέων, η Μ&Μ Gas οικοδομεί μια στέρεα και ισχυρή βάση συνεργατών και επιχειρηματικών εταίρων που καλύπτουν όλους τους τομείς εξειδίκευσης στο φυσικό αέριο, με παγκόσμια κάλυψη.

Από την ίδρυση της έως σήμερα, η Μ&Μ Gas έχει υπογράψει συμφωνίες πλαίσιο με την πλειονότητα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) στην Ευρώπη - εθνικές και διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες (NOC/IOC) και εμπορικούς οίκους - και έχει ήδη παραδώσει στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου περισσότερα από 30 φορτία υγροποιημένου φυσικού αερίου, καταλαμβάνοντας περίπου 25% του μεριδίου αγοράς. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και στα διασυνοριακά σημεία του ΔΕΣΦΑ.